Netwerken tijdens SAIL 2015


Evenement gegevens

  • Date:
  • Locatie: Steiger 14

Sail
Netwerken tijdens SAIL 2015
Netwerken tijdens SAIL 2015 op de MS de Jordaan met speciaal programma 20 augustus a.s.
Het grootste nautische evenement ter wereld vindt om de 5 jaar plaats in Amsterdam en in 2015 is het weer zo ver! Van Woensdag 19 t/m Zondag 23 augustus staat Amsterdam in het teken van de mooiste tallships, windjammers, historische vaartuigen en alles wat maar drijft en dobbert.
‘Netwerken met een Knipoog’ (BorrelAalsmeer, BorrelLinge en BorrelLisse) wist een optie te krijgen op MS De Jordaan voor de avondvaart van Donderdag 20 auagustus, te boeken voor kleine en grotere groepen. Bestellen klik hier. OP = OP Inclusief dinerbuffet, drinken en borrelhappen. msdejordaan.nl/sail-borrelaalsmeer

19:00 uur

De MS de Jordaan ligt aan Steiger 14 Achter Centraal Station van Amsterdam op u en uw gasten te wachten. U wordt ontvangen met een aperitief met lekkere borrelhappen zoals de Amsterdamse Bitterballen, nieuwe haring en het echte Amsterdamse tafelzuur van Kesbeke met o.a. kaas en ossenworst.

19:30 uur

MS de Jordaan gooit haar trossen los om koers te zetten richting de skyline van Amsterdam en het evenementen terrein van SAIL 2015. Eddie & Nancy én Luc Meijer zetten de toon met een medley van typisch Amsterdamse meezing liedjes, bekend bij jong- en oud.

20:30 uur

Ook met SAIL doet de MS De Jordaan haar naam eer aan!

Er verschijnt een echt Hollands buffet uit de dansvloer met een keur aan Hollandse gerechten zoals; ‘Soep met ballen’, stamppotten met spek, rookworst en gehaktballen, huzarensalade, hollandse rauwkostsalades met diverse dressings, echte frieten met mayo, uitjes en curry-saus.

Het buffet blijft tot ca. 21.30 beschikbaar.

Ondertussen vaart de MS De Jordaan naar de toegang tot de IJ-haven. Daar is het als vanouds dringen geblazen de IJ-Haven binnen te varen. Een spektakel op zich om dat aan boord van een schip mee te maken!

Wij verwachten omstreeks 21.00 uur / 21.30 uur in de IJ-Haven aanbeland te zijn. Daar nemen we alle tijd om de diverse Tall-Ships vanaf het water te bekijken en te bewonderen.

Halverwege de IJ-Haven zullen Eddie & Nancy én Luc Meijer op het speciaal daarvoor gemaakte podium bovenop de stuurhut een muzikale ode brengen aan de stad Amsterdam. Zij brengen een medley van Amsterdamse meezingers ten gehore waarvan wij hopen dat ook onze gasten die luidkeels mee zullen zingen!

22:30 uur

We hebben de IJ-Haven verlaten en maken ons op voor het bijwonen van het spectaculaire vuurwerk waarmee SAIL Amsterdam de SAIL-dagen afsluit. De MS De Jordaan zal haar best doen een prominente positie op het IJ te bemachtigen om maar niets van het vuurwerk te missen.

Er verschijnt een grote ‘Omelette Siberienne’, een ijstaart om je vingers bij op te eten. Gepresenteerd met het MS De Jordaan vuurwerk en voorzien van een lekker likeurtje.

23:30 uur

MS de Jordaan meert weer af. Helaas is er een einde gekomen aan deze onvergetelijke avond. Wij zijn er van overtuigd dat u en uw gasten genoten zullen hebben. N.B.! Tijden bij benadering.

Dankzij de sponsoring door de ras-Amsterdamse bedrijven ‘Kesbeke – de enige échte tafelzuren’ en ‘FEBO – de lekkerste’ is de prijs met MS De Jordaan heel erg vriendelijk gehouden. OP = OP voor maar 135 euro inclusief BTW.

Bestel Uw kaarten hier: msdejordaan.nl/sail-borrelaalsmeer

msdejordaan.nl/sail-borrelaalsmeer

Wij maken van Netwerken een Avondje uit! Collega’s, relaties, partners en vrienden zijn ook welkom. Wij hebben tenslotte allemaal een netwerk.

X
X